Jolien's blog

Halen 2014

Op zondag 6 april 2014 trokken de leden van de The Crazy Gang hun gekste pak weer aan om deel te nemen aan de stoet in Halen.
De weergoden waren ons eventjes niet goedgezind, maar de regendruppeltjes verdwenen gauw. Met onze wagen hebben we bijna elk straatje in Halen doorkruist en hadden we niet alleen menselijke toeschouwers, maar ook dieren toonden veel belangstelling voor de karnavalstoet. Tijdens de optocht werd er weer veel snoepgoed uitgegooid en had Karlien nog voor extra gadgets gezorgd waardoor veel kinderharten sneller gingen slaan.

Hasselt 2014

Op zondag 30 maart 2014 vond de jaarlijkse karnavalstoet van Hasselt weer plaats. The Crazy gang stond als gewoonlijk weer paraat om er een leuk feestje van te maken.
Op de wagen heerste er een goede sfeer en waren de grootste karnavalhits weer te horen. Bovendien hebben we veel kinderen gelukkig gemaakt door het vele snoepgoed en de gadgets die we hebben uitgegooid. Na de stoet volgde er nog een geweldig feestje in het Hassotel waar we uit de bol gingen op de liedjes van Domino en de beats van DJ Lassy.